WiMAX by Nexcom
ПромоцииЗа домаЗа офиса

Фиксирана телефонна услуга

WiMAX by Nexcom
WiMAX by Nexcom
Фиксирана телефонна услуга

Телефонната услуга  на Некском позволява извършване на входящи и изходящи телефонни разговори до всички дестинации в България и чужбина, като телефонните разговори между клиентите на Некском са безплатни. Услугата се предлага на абонаментен принцип или чрез избор на тарифен план с включени фиксиран брой минути за разговори.

Предимства:
• Телефонни номера от номерационния план на Некском;
• CLASS 5 функции - изчакване на обаждане, условно и безусловно насочване на обаждане, задържане на обаждане, гласова поща, блокиране на обаждане и др.;
• Разговори на ниски цени
• Преносимост на ползваните телефонни номера при промяна на адреса
• Нетарифирани разговори в мрежата на Некском.
• Възможност за получаване на разпечатка с проведените разговори
• Предоставяне на оборудване от Некском
• 24 часова дистанционна техническа поддръжка
• Цялостно техническо решение

Преносимост на фиксираните номера
С въвеждането на преносимостта на фиксираните номера всеки потребител на фиксиран телефон в страната може да смени своя телефонен оператор и да запази стационарния си номер. Преносимостта значително улеснява потребителите да прехвърлят номерата си към нов оператор, готов да им предложи по-добро качество, цена и обслужване.

Вие също можете да се възползвате от предимствата на преносимостта и да се присъедините към Некском бързо и без много усилия!

Ако прехвърлите номера си към Некском ще говорите абсолютно безплатно с всички Ваши партньори и служители в мрежата на Некском и ще ползвате значително по-ниски цени за междуселищни, селищни, международни разговори и обаждания до мобилни номера в България!

Процедурата за пренасяне на номерата предвижда да подадете писмено заявление към настоящия си доставчик, че желаете да пренесете телефонния си номер.  В срок от 2 работни дни се издава сертификат, който трябва да подадете в офисите на Некском. Срокът за пренасянето на телефонните номерата е с максимална продължително до 25 календарни дни, но Некском ще има готовност физическото пренасяне да е в рамките на 1 работен ден.

Ние ще Ви консултираме и ще Ви съдействаме по време на целия процес на подготвяне и подаване на документи!

За повече информация вижте тук или се свържете с нас на тел. 0800 41 000, e-mail sales@nexcom.bg, support@nexcom.bg.

WiMAX by Nexcom
WiMAX by NexcomWiMAX by Nexcom
WiMAX by Nexcom
WiMAX by Nexcom
WiMAX by Nexcom