WiMAX by Nexcom
ПромоцииЗа домаЗа офиса

Новини

WiMAX by Nexcom
WiMAX by Nexcom
Некском-България ЕАД обяви официалния старт на WiMAX услугите си във Велико Търново
27 Ноември 2008
 Некском-България ЕАД обяви официалния старт на своите WiMAX услуги в град Велико Търново. На територията на старата столица вече се предлагат високоскоростен интернет и фиксиран телефон чрез собствената WiMAX мрежа на Некском. Откриването на новите базови станции за WiMAX бе отпразнувано  със специално събитие в Рачев Хотел Болярски, на което присъстваха представители на бизнеса и медиите от гр. Велико Търново. Пред гостите Некском демонстрира как работи безжичната технология и всички услуги, които се доставят чрез нея. Компанията даде възможност на всички присъстващи да  се убедят в качеството на услугите и предимствата на комуникациите без кабели.
 Докато в началото на годината WiMAX мрежата на Некском покриваше 10 града, в момента жителите на над 30 населени места или 50% от населението на страната могат да се възползват от услугите на компанията. За последните няколко месеца Некском покри цялото Южно Черноморие, Кърджали, Сливен, Враца и Добрич. Компанията осигури интернет достъп за жителите и големия поток туристи в с. Мадара, където се намира и националния символ на България – Мадарския конник.
 WiMAX е безжична технология, която позволява високоскоростен пренос на глас и данни на големи разстояния навсякъде дори в труднодостъпни райони със слабо развита или липсваща инфраструктура. Повече информация  за WiMAX услугите на Некском може да бъде открита на продуктовия сайт - wimax.nexcom.bg.
WiMAX by Nexcom
Още новини
12 Октомври 2009
18 Май 2009
07 Май 2009
WiMAX by Nexcom
WiMAX by Nexcom
WiMAX by Nexcom